Privacy beleid

Bedrijfsgegevens

Scooterverhuur Friesland
Slotweg 10
8521MB Sint Nicolaasga
Telefoon: 0629435546
E-mail: info@scooterverhuurfriesland.nl
KvK- nummer: 52218562 
BTW-nummer:NL192821209B02

Persoonsgegevens die wij verwerken

Scooterverhuur Friesland verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummers
– E-mailadres
– IP-adres

Met welk doel verwerken wij deze gegevens

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.

Opslag en bewaartermijn van persoonsgegevens

Wij bewaren je persoonsgegevens alleen zolang en voor zover wij deze nodig hebben of wat wettelijk verplicht is. Gegevens die we noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren we in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst.

Verstrekken van gegevens aan derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet zomaar aan anderen. Dit doen we alleen wanneer dit noodzakelijk is. Scooterverhuur Friesland blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Wij sluiten dan ook een verwerkersovereenkomst af met deze derden.

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens

Scooterverhuur Friesland neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzingen tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@scooterverhuurfriesland.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Scooterverhuur Friesland en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@scooterverhuurfriesland.nl

Klachtrecht

Bent u het niet eens met de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken of omgaan met uw rechten als klant? Neemt u dan gerust contact op met Scooterverhuur Friesland via info@scooterverhuurfriesland.nl. U kunt ook een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens. Kijk daarvoor op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl
Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Die kennis gebruiken wij om onze website te optimaliseren voor onze bezoekers. Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Googlediensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.
Wijzigingen van de privacyverklaring
Het kan voorkomen dat Scooterverhuur Friesland haar privacyverklaring in de toekomst wijzigt.
Op onze website www.scooterverhuurfriesland.nl vindt u steeds de meest actuele privacyverklaring.
Ons privacy beleid
Copyright © 2021-ScooterVerhuurFriesland.nl
Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten